Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına Okullarda Öğretmenlere karanfil dağıttı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Öğretmenler Günü'nü kutlamak amacıyla il genelindeki okulları ziyaret ederek öğretmenlere karanfil dağıttı. Bugün gerçekleşen etkinlikte, İl Müdürü Özdemir, öğretmenlere duyduğu saygı ve minnettarlığını ifade ederek, öğretmenlerin toplumun en değerli unsurlarından biri olduğunu vurguladı. Özdemir, "Öğretmenlerimiz, geleceğimizi şekillendiren, aydınlık yarınlarımızı inşa eden önemli bir rol üstleniyorlar. Onların fedakarlıkları ve özverili çalışmaları sayesinde toplum olarak daha bilinçli, daha aydınlık bir geleceğe doğru ilerliyoruz. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden öğretmenlerimize rahmet, emekli olan ve halen görevde olan öğretmenlerimize ise sağlık ve huzur dolu bir yaşam diliyor, bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum." dedi.

İl Müdürü Muhsin Özdemir, okul ziyaretleri sırasında öğrencilerle de bir araya gelerek spor ve gençlik faaliyetleri hakkında sohbet etti. Öğrencilere spora olan ilgilerini artırmaları için teşviklerde bulunan Özdemir, gençlerin sağlıklı bir yaşam sürmelerinin önemine vurgu yaptı.

Okul ziyaretleri sırasında öğretmenlere dağıtılan karanfiller, öğretmenlerin gösterdiği özverili çalışmaların bir teşekkürü olarak kabul edildi. Öğretmenler de İl Müdürü Özdemir’e karanfil hediyeleri için teşekkür ettiler.