25.06.2025

Nevşehir’de, 26 Haziran Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü kapsamında “Spor Bağımlılıklardan Korur” temasıyla farkındalık etkinliği düzenlenecek. Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde organize edilen etkinlik, 26 Haziran 2025 Perşembe günü saat 12.00’de Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bağımlılıklara karşı toplumsal duyarlılığı artırmak ve gençleri sağlıklı yaşama teşvik etmek amacıyla düzenlenecek programda; Basketbol, Badminton, Masa Tenisi, Halat Çekme, Penaltı Atışı, Çuval Yarışı, Ayak Tenisi ve Mini Golf gibi birçok spor etkinliği yer alacak.

Sporun birleştirici ve koruyucu gücünün vurgulanacağı etkinliklere tüm halkımız davetlidir. Etkinlik boyunca hem eğlenceli vakit geçirilecek hem de sağlıklı yaşam bilinci pekiştirilecektir.