18-21 Temmuz 2024 tarihleri arasında Slovakya’nın Bystrica şehrinde düzenlenecek U18 Avrupa Şampiyonası'nda Atletizm sporcularımızdan Mert Hanifi Odacı ilimizi ve ülkemizi milli takım forması ile temsil edecektir. Mert Hanifi Odacı, bu önemli organizasyonda üstün performans sergilemek ve ülkemize madalya kazandırmak için Antrenörlerimiz Resul Köstekçi ve Hakan Köstekçi nezaretinde yoğun bir hazırlık dönemi geçirmiştir. Hem bireysel antrenmanlarla hem de milli takım kamplarında yaptığı çalışmalarla formunu zirveye çıkarmış olan sporcumuz, Slovakya’da yapılacak şampiyonada ülkemizi en iyi şekilde temsil edecektir.

İl Müdürü Muhsin Özdemir, Mert Hanifi Odacı'nın elde ettiği bu başarıdan dolayı gurur duyduklarını ifade etti ve genç sporcumuza şampiyona boyunca başarılar diledi. Özdemir, "Mert Hanifi Odacı'nın ülkemizi uluslararası arenada temsil etmesi, gençlerimiz için büyük bir ilham kaynağı olacak. Kendisine ve tüm Milli Takımımıza başarılar diliyorum," şeklinde konuştu.

Mert Hanifi Odacı, Slovakya'da düzenlenecek U18 Avrupa Şampiyonası'nda elde edeceği derecelerle, Atletizm kariyerinde yeni başarılara imza atmayı hedefliyor. Ülkemize ve ilimize bu gururu yaşatacak olan sporcumuza yürekten başarılar diliyoruz.