Nevşehir Valimiz Sayın Ali Fidan, Nevşehir Gençlik Merkezi'nde düzenlenen iftar programında gönüllü gençler ve aileleriyle bir araya geldi. İftar programında gençlerle yakından ilgilenen Vali Fidan, onlarla bir süre sohbet etti. Akabinde, Gençlik Merkezinde bulunan has oda’da gönüllü gençler ve aileleriyle tanıştı.

Bu özel buluşmada, Vali Fidan ve katılımcılar eğitim, sanat, sosyal aktiviteler, spor ve kültürel faaliyetler üzerine samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Gençlerin ve ailelerin görüş ve önerilerini dinleyen Vali Fidan, Gençlik Merkezinde sunulan imkanlar hakkında İl Müdürü Muhsin Özdemir’den bilgi aldı ve gençlerin ihtiyaçlarına yönelik çözümler üzerine konuştular.

Daha sonra, 2 ve 3 nolu sahalarda gerçekleşen U15 play off maçlarını izleyen Vali Fidan, İl Müdürü Muhsin Özdemir'den ve ASKF Başkanı Mustafa Avcı’dan müsabakalar hakkında bilgi aldı. Katılan takımlara başarılar dileyen Vali Fidan, sporcularla da yakından ilgilendi

Ardından, Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda düzenlenen Valilik Kupası Voleybol müsabakalarını ziyaret eden Vali Fidan, burada da sporcularla sohbet etti ve başarılar diledi. Günün anısına bir hatıra fotoğrafı çektirdi.

Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Kompleksinde gerçekleştirilen programlarda Nevşehir Valimiz Sayın Ali Fidan’a, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Bahittin Murat Yakın, İl Emniyet Müdürü Ali Loğoğlu ve Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir eşlik etti.