19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Valilik önünde çelenk sunma töreniyle kutlanmaya başlandı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer’in çelenk sunumu ile başalayan törene Valimiz, Belediye Başkanımız, Kurum Müdürleri Sporcularımız, Antrenörlerimiz, Öğrencilerimiz ve halkımızdan yoğun katılım yapıldı.

          Çelenk Sunum programından sonra mehter takımı eşliğinde kortej yürüyüşü ile devam eden  program 2 nolu çim sahamızda; İstikal Marşı ve saygı duruşundan sonra halk oyunları gösterileri, sporcularımızın gösterileri, halat çekme,  kaşıkla yumurta taşıma, çuval vb. çeşitli oyunlar ve şiirler ile devam ettikten sonra 2 nolu basketbol sahamızda sokak basketbolu masa tenisi turnuvaları, fotoğraf ve  taş işlemeleri sergileri,  müzik şöleni ile sona erdi .

            15 Mayıstan itibaren   devam eden Gençlik Haftası kutlamalarımız bu yılda coşkulu bir şekilde kutlandı.   15 -19 Mayıs Gençlik Haftası ve 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız bugün kutlama programımızla birlikte sona ermiştir. Faaliyetlerimizde emeği geçen bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.