Nevşehir Emniyet Müdürlüğü’nün yapmış olduğu “Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri” konulu AB Projesi kapsamında Polonya Malopolska Bölgesi Polis Teşkilatı yetkililerinden oluşan altı kişilik heyet Devriye Hizmetleri Uygulama Örnekleri ve Çevik Kuvvet Eğitimleri konusunda yapılan örnek projeleri incelemek üzere Nevşehir’e gelen heyet Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüzü ziyaret etti.

Polonya’nın Moloposka kentlerindeki emniyet teşkilatlarında görev yapan heyet İl Emniyet Müdürlüklerindeki devriye hizmetleri uygulama örnekleri ve çevik kuvvet eğitimleri üzerine yapılan projeleri incelemek üzere Ülkemize geldiler.

İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER  makamında kabul ettiği heyet ile sohbet ederek spor kompleksimizin faaliyetleri hakkında bilgi verdikten sonra Damat İbrahim Paşa Spor Salonundaki Basketbol ve Badminton antrenmanlarında sporcularımıza eşlik ettikten sonra gençlik merkezimizi ziyarette bulunan heyete, gençlik merkezimizde yapılan kurslarımız ve faaliyetlerimiz hakkında bilgi verilerek liderlerimiz ile birlikte sohbet edip keyif dolu bir gün geçirdiler.

İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER günün anısına gençlik merkezimizde kursiyerlerimizin yapmış olduğu Ebru çalışması ve bazı hediyeler vererek Polonya emniyetinden gelen misafirlerimize çalışmalarında başarılar diledi. Misafirlerimiz İl Müdürümüzün ve personelimizin sıcak karşılamasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek bu eğlenceli gün için teşekkür ederek ayrıldılar.