Nevşehir Gençlik ve Spor ile KYK planlama ve değerlendirme toplantısı İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşti.

Planlama ve değerlendirme toplantısı Tesisler Şube Müdürü Sencer Kaya, Personel Şube Müdürü Yaşar Ertaş ve Yurt Müdürlerinin katılımıyla İl Müdürümüz Muhsin Özdemir başkanlığında,  gerçekleştirildi.

Gündeme dair konuların ele alındığı toplantıda, özellikle Korona virüs ile alakalı son gelişmeler ve alınacak tedbirler üzerinde duruldu.

İlimizde Kredi Yurtlar Kurumunda kalan gençlerin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla 2019 yılında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve 2021 yılında yapılacak olan çalışmaları planlamak amacıyla değerlendirme ve Planlama toplantısı yapıldı.

İl Müdürlüğümüz bünyesinde gerçekleştirilen sportif faaliyetlerde, tesislerde ve yurtlardaki çalışmaların genel durumunun, ülkemizin COVID-19 kapsamında normal sürece geçtiğinde tüm hızıyla devam edeceğini, spora teşvik etmenin, spor yaptırmanın ve sporcu yetiştirmenin görevimiz olmasının yanı sıra insan yetiştirmenin önceliğimiz olması konusuna dikkat çeken Özdemir, çocuklarımız ve gençlerimizin bu ülkenin gelecekleri olduğunu unutmadan onlar için en güzelini yapmak için çalışmamız gerektiğini belirtti.