Nevşehir Gençlik Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir, Nevşehir Kent Haber Gazetesini ziyaret etti.

Nevşehir Kent Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Veysel Kılıç ve Spor Müdürü Mehmet Özdemir, Ziyaretten dolayı Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir’e teşekkür ederek, yeni görevinin hayırlı olması dileklerini iletti.

İl Müdürü Muhsin Özdemir şehrin sporunun gelişmesi için tüm gücüyle çalışacağını,  Nevşehir’i spor turizminin başkenti yapmayı hedeflediğini, Nevşehir’in spor turizmi için oldukça uygun olduğunu kaydeden Muhsin Özdemir, Gençlik Spor Bakanlığı tarafından yapılacak yeni sahalarla birlikte üst liglerden çok daha fazla takımın kamp için gelmesini hedeflediğini belirtti. Spor’u tabana yaymak için bütün imkânları seferber edeceğini vurgulayan Özdemir,  tüm tesislerin 7 gün 24 saat vatandaşın hizmetinde olduğunu ifade ederek, normalleşme sürecinin ardından tüm vatandaşları tesislere spor yapmak üzere davet etti. 

Bu süreçte basın ile sürekli iletişim halinde olacaklarını ifade eden Muhsin Özdemir, yıllardır yaptığı haberler ile spora destek olan Nevşehir Kent Haber Gazetesi’ne teşekkür etti.