Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz tarafından İl Spor Merkezleri bu yıl da gösterilerle açıldı. Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuzda  gerçekleştirilen açılış töreni Sayın Vali Yardımcımız Ahmet SOLEY, İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER ,Antrenörlerimiz ,İl Spor Merkezlerine  kayıt yaptıran Çocuklarımız ve  Velilerinin  katılımı ile gerçekleştirildi.

               Saygı Duruşu  ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan programda  konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER " Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde açılan İl Spor Merkezlerimiz yaz boyunca merkez ve ilçelerimizde 21 branşta 70 antrenörümüzle beraber çalışmalarını sürdürecektir. Çocuklarımız tatil dönemi boyunca serbest zamanlarında  spor  yaparak sosyal ve fiziksel  gelişimlerine katkıda bulunacaktır. Aynı zamanda Gençlik Merkezlerimizde Ebru, Gitar, Bağlama, İngilizce, Resim, Kaligrafi, Kur’an-ı Kerim atölyelerimiz ve gençlik kamplarımızda devam etmektedir. Çocuklarını bizlere emanet eden velilerimize  teşekkür ediyor çocuklarımızın  keyifli , başarılı, verimli bir tatil dönemi geçirmelerini temenni ediyorum ’’dedi.

            Yaz Spor Okullarında; Tenis, Güreş, Satranç, Badminton, Masa Tenisi, Cimnastik, Basketbol, Judo, Atletizm, Boks, Yüzme, Hentbol, Taekwondo  , Voleybol, Bisiklet, Dağcılık, Okçuluk, Futbol, Halter  ve Özel Sporcular ile Bedensel Engellilere yönelik spor branşlarında eğitim verilecektir.

             İl Spor Merkezleri kayıtlarımız İlimiz ve İlçelerimizde  devam etmekte olup , Ayrıntılı bilgi almak için Spor Kompleksimiz kayıt bürosu gelebilir veya 0384 213 13 38 nolu telefonu arayabilirsiniz.