Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Ürgüp İlçesinde yaklaşık 5 ay önce protokolü imzalanan ve yapımına başlanan çeşitli yatırımlar ile ilgili yerinde incelemelerde bulundu ve firma yetkilisinden bilgi aldı.

Ürgüp Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne bağlı Çim Sahaların profesyonel aydınlatma sistemi ile tribün bakım onarım, tel örgülerin yenilenmesi, sahanın yanında yürüyüş yolu, kapalı tribünün uzatılması ve dijital skorbord yapımını içeren yatırımlarımızın geçici kabulü gerçekleştirildi.

İlimizde ve İlçelerimizde yapılan çalışmaları yakından takip eden Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, ekiplerin gece gündüz yoğun çalışmaları sonucu modern bir tesis halini alan sahalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek, spor camiasına hayırlı olmasını diledi. Gençlik ve Spor Bakanlığı yatırım politikaları doğrultusunda 2021 yılında yapılan protokolle Nevşehir’e tarihi yatırımların imzalarının atıldığını kaydeden Özdemir, projesi hazırlanan, ihalesi yapılan ve inşaat süreci devam eden yatırımların hızla devam ettiği bilgisini paylaştı.

İl Müdürü Muhsin Özdemir; “Ürgüp çim sahalarımızda ki profesyonel aydınlatma sistemi ile Ulusal ve Uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmanın yanı sıra ilçemizdeki kulüplerimiz ve şehir dışından gelerek kamp yapacak spor kulüplerimize profesyonel bir şekilde hizmet etmek adına tribün bakım onarım, tel örgülerin yenilenmesi, sahanın yanında yürüyüş yolu, kapalı tribünün uzatılması ve dijital skorbord yapımını içeren yatırımlarımızın geçici kabulünü gerçekleştirdik, Ürgüp İlçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.