"Tecrübe Konuşuyor" projesi kapsamında Süper Ligin Nevşehirli Ünlü Futbolcusu Veysel Cihan , Hürriyet Gücer ve Ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez TRT Spikeri Ersin Düzen'in sunumlarında tecrübelerini Nevşehirli gençlerle buluştu.

            Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen proje kapsamında kültür, sanat, spor gibi alanlarda ünlü isimler, tecrübelerini gençlerle paylaşmaya devam ediyor. 

            Proje çerçevesinde dizi ve sinema oyuncusu Ahmet Yenilmez ve Süper Ligin Nevşehirli Ünlü Futbolcusu Hürriyet Gücer ,Veysel Cihan Kapadokya Kültür Merkezinde gençlerle söyleşi yaptı.

            Nevşehir Kapadokya Kültür ve Sanat  Merkezi'nde TRT Spikeri Ersin Düzen'in  moderatörlüğünde gerçekleşen programda, gençler spor genelinde ve futbol hakkında merak ettiklerini Hürriyet Gücer'e sordu. Sinema ve televizyon dünyası hakkında bilmek istediklerini ise alanında deneyimli isim Ahmet Yenilmez'den öğrendi.

            Tecrübe Konuşuyor programına AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, Nevşehir Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Gençlik ve Spor Bakanlığı Daire Başkanı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Çat Belediye Başkanı Kamil Duru ve çok sayıda sporsever ve öğrenci katıldı.