Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonumuz, 2 ve 3 nolu çim sahalarımız , İlçelerdeki Spor Salonlarımız her zaman olduğu gibi 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında okul sporları,  gruplar , yarı finaller ve final müsabakaları ile bir çok spor branşına ev sahipliği yapmaktadır. Şimdide Hentbol müsabakaları ile dolu bir hafta Nevşehirli Sporseverlerimizi bekliyor.

            26-27 Mart tarihleri arasında Okul Sporları Hentbol Yıldız Kız Erkek İl Birinciliği Müsabakaları  U.H. Çankaya ,Derinkuyu,H.Lütfü Pamukçu,İcik,Damat İbrahim Paşa,Acıgöl 4 Temmuz,Tepeköy,Yazıhöyük Okullarının katılımı ile saaT 09:30 da başlayarak Damat İbrahim Paşa Spor Salonunda oynanacaktır.

            Ayrıca İlimizde 2-5 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Hentbol Grup Yarı Final Müsabakalarımız 8 erkek takımı (Aksaray ,Kahramanmaraş , Hatay , Kırşehir  ,Bartın ,Ankara  ,Adana ,Rize) ve 8 kız takımının (Kahramanmaraş , İzmir ,Hatay  ,Kırşehir , Iğdır  ,Kayseri ,Adana  ,Ankara) katılımı ile gerçekleşecektir. 1 Nisan Çarşamba Günü Saat 17:00 da Spor Kompleksimiz içerisinde yer alan Gençlik Merkezimizde teknik toplantısı yapılacaktır.

 

Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak tüm takımlarımıza başarılar dileriz.