Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını diledi.

Yeni Eğitim - Öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına ve velilere hayırlı olmasını dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Özdemir; Ülkemizde bilgiyi üreten nesiller yetiştirerek eğitimin her kademesinde kalitenin yükselmesi için bizlerde bundan önce olduğu gibi;  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak gençlerimizin fiziksel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayarak, gerek Gençlik Merkezlerimizdeki ve Öğrenci Yurtlarımızdaki sosyal faaliyetlerimiz, gerekse spor alanımızdaki fiziksel faaliyetlerimizle çocuklarımızın ve gençlerimizin yanında olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Değerli Eğitimcilerimiz ve Sevgili Veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek Ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Öğretmen ve öğrencilerimizin başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.