"Anadoluyuz Biz" projesi kapsamında Samsun ilinden gelen öğrenciler, Nevşehir Kapadokya bölgesin'deki tarihi ve turistik mekânları gezme imkânı bulacaklar.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Anadoluyuz Biz” projesi kapsamında Samsun’dan yola çıkıp Nevşehir’i gezmeye gelen 40 öğrenci, Vali Vekili Kağan Mekan Çeviren tarafından karşılandı.

Vali Vekili Çeviren, öğrencilerle sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çektirdi. Ülkemizin doğusuyla-batısı, kuzeyiyle-güneyi arasında var olan kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi, farklı illerde yaşayan öğrencilerimizin daha önce hiç gitmedikleri şehirlerde farklı kültürleri, tarihi ve doğal güzellikleri görüp tanıması, sosyal barışa, kardeşlik ve huzura katkı sunulması, kültürel değerlerin yanı sıra ortak değerlerin paylaşılmasının hedeflendiği program kapsamında ilimizde Kapadokya bölgesini gezen öğrenciler, Nevşehir'in görülmeye değer bir il olduğunu belirterek Nevşehir'de bulunduklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Gençlik Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'inde eşlik ettiği ziyarette Samsun'dan gelen Öğrencilerimizi ilimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek öğrenciler ile sohbet eden Vali Vekili Kağan Mekan Çeviren, günün anısına birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından öğrencileri uğurladı.