Sayın Cumhurbaşkanımızın katkılarıyla “Milli Ağaçlandırma” günü ilan edilen 11 Kasım’da Türkiye genelinde düzenlenen “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes!” sloganıyla başlatılan “Geleceğe Nefes Ağaçlandırma Projesi” kapsamında 11 Kasım 2020 saat 11.11’de 81 ilde aynı anda 83 milyon fidanın toprakla buluşturulması için fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesinde gerçekleştirilen programa Vali İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Rasim Arı, Daire Müdürleri ile Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir, Antrenörler, Sporcular, Gençlik ve Spor il Müdürlüğü personeli ile yurtlarımızda kalan yabancı uyruklu öğrenciler katıldı.

İl Müdürümüz Özdemir; “Sayın Cumhurbaşkanımızın himayesinde Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğünün koordinatörlüğünde, Türkiye genelinde saat 11.11'de 83 milyon fidanın toprakla buluşması için bizlerde fidan dikiyoruz. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak biz de bu bayrama bütün birimimizle katılım sağlıyoruz. Bugün malumunuz Milli Ağaçlandırma Günü ilan edildi. Memleketimize hayırlı olmasını diliyorum. Fidan dikme programımıza katılan tüm personellerimize, Antrenör ve sporcularına, Gönüllü Gençlerimize, Gençlik Liderlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.