Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir, 30 Ağustos İlkokulu, Hacı Makbule Avlanmaz Ortaokulu ve İstiklal Ortaokulunu ziyaret etti.

Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi kapsamında ziyaret edilen okullardaki öğrencilerimizin yüzme öğrenmeleri için yapılacak çalışmalar ve yeni normalleşme sürecinde birlikte yapılacak faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İl Müdürümüz yaptığı açıklamada 30 Ağustos İlkokuluna, Hacı Makbule Avlanmaz Ortaokuluna ve İstiklal Ortaokuluna okul sporlarına ve ilimiz eğitimine yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür ederek, bundan sonraki süreçte de bu katkılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Ziyaret edilen 30 Ağustos İlkokulu Müdürü Serhat Uluer, Hacı Makbule Avlanmaz Ortaokulu Müdürü Orhan Seyfettin Çelik ve İstiklal Ortaokulu Müdürü Celal Mamak ziyaretten duydukları memnuniyetlerini belirterek, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Muhsin Özdemir’e teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaretin devamında İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan çeşitli spor malzemeleri İl Müdürümüz Muhsin Özdemir tarafından Okul Müdürlüğüne teslim edildi.