Nevşehir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Nevşehir Gençlik Merkezi’nde görevli Gençlik Liderleri ve Gönüllü Gençlerin Gençlerin İyilik Ağacı projesi kapsamındaki etkinlikleri devam ediyor.

        Daha önce bir çok etkinlik gerçekleştiren Nevşehir Gençlik Merkezi bu defa da Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahiplerine yardım dağıttı. İHH Nevşehir ile birlikte gerçekleştirilen faaliyet kapsamında öncelikle Gönüllü Gençlerimize mahallelerde ihtiyaç sahibi aileleri tespit etmeleri söylenerek , yaşadıkları çevredeki insanların ihtiyaçlarından haberdar olmaları ve çevrelerine karşı duyarlı olmaları amaçlanarak, temin edilen erzaklar ihtiyaç sahibi ailelere dağıtıldı. Gönüllü Gençlerimiz bu  tür sosyal sorumluluk faaliyetlerinde bulundukları ve böyle bir yardım faaliyeti içerisinde yer almalarını sağladığı için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER ’e ve Nevşehir Gençlik Merkezi Müdürü M. Ünal KİTAPCI’ ya teşekkür ettiler.

       Çalışmaları yakından takip eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa ÜNLÜER, Ramazan ayının birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ve böyle faaliyetlerin gerçekleştirilmesinin önemli olduğunu belirtirken proje kapsamında dağıtım yapan gönüllü gençlere, Gençlik Liderlerine ve İHH ’ya teşekkür etti.