Gençlik Spor Ailesi olarak engelli kardeşlerimize  3 Aralık Dünya Engelliler Günü olması dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledik.

        Avanosda antrenörlerimiz eşliğinde ailelerinde katılımı ile birlikte özel sporcularımızla çeşitlik etkinliklerle güzel eğlenceli bir gün geçirdiler. Bir özel sporcumuzun ameliyat olması sebebiyle evinde ziyaret edilerek sporcumuza ve ailesine her zaman yanlarında olduğumuzu sporcumuzu bir an önce Spor Kompleksimiz de antrenmanlarında görmek için beklediğimizi belirterek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Antrenörlerimiz, gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimiz ile birlikte engelliler okulumuzda çeşitli fiziksel etkinlik oyunlarımızla müzik eşliğinde engelli kardeşlerimiz ile  güzel  bir gün geçirdiler.

         Nevşehir Gençlik Merkezimizde kaligrafi ve ebru atölyesine gelen engelli kardeşlerimize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER inde katılımı ile birlikte Has Odada sürpriz pasta kestikten sonra yapmış oldukları ebruları İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER hediye ederek engelleri birlikte aşıyoruz aramızda hiçbir engel yok dedi.