Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER Antrenörlerimiz ve Genç Gönüllülerimiz  ile birlikte okul ziyaretlerine devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi , Ürgüp Aksalur  Okulu ve Çiftlik köyünde bulunan İlk ve Orta Okullarını ziyaret ettiler.

           İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER öğrenciler ve öğretmenlerle dersler ve spor alanındaki çalışmalar hakkında sohbet ederek Recep Tayyip Erdoğan Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi spor salonunda incelemelerde bulundu. Ürgüp Aksalur Okulu ve Çiftlik köyünde bulunan Okullarda ise öğrencilerin derslerine misafir olarak spor ve gençlik hakkında sohbet ederek antrenörlerimiz genç gönüllülerimiz tarafından çeşitli etkinlikler yapılarak öğrenciler ile güzel eğlenceli bir gün geçirerek tesislerimize davet edip, öğrencilere spor malzemeleri hediye ettiler.

                İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Antrenörlerimiz ve Genç Gönüllülerimize  Okul yönetimi ve öğrenciler yapmış  oldukları ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür ettiler.