Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Halter sporcularımızdan 17 yaşındaki Nuh Volkan BOZKURT Türkiye 2 . si ve Türkiye 3. sü olarak İlimizin  Halter branşında da başarısı ile adını duyurmuş oldu.

              Rize de yapılan yaklaşık  700 sporcunun katıldığı 15 Temmuz Şehitleri Anma Yıldızlar Türkiye şampiyonasında 56 kg da Türkiye 2. Si ve Çanakkale de yapılan yaklaşık 250 sporcunun katıldığı Seyit Ali Onbaşı Yıldızlar Kulüpler Türkiye Şampiyonasında 56 kg da 80 kg koparma 104 silkme yaparak 184 kg ile Türkiye  3.sü olmuştur.

             Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER e Halter Antrenörümüz Burak ERDOĞAN ve sporcumuz Nuh Volkan BOZKURT un yapmış olduğu ziyaretlerinde müsabakalar hakkında bilgi veren antrenörümüz sporumuzun şu anda TOHM barajını geçmiş bulunduğunu 1 ay sonra Adana da yapılacak olan Büyükler Halter müsabakalarına hazırlandığını belirtti.

            Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Mustafa ÜNLÜER, Antrenörümüz Burak ERDOĞAN ve Sporcumuz Nuh Volkan BOZKURT u  tebrik ederek  ödüllendirdi.